ISO 5530-2:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph

ملفات الوثيقة ISO 5530-2:2025

الإنجليزية 54 صفحات
الإصدار الحالي
250.81 USD

مجال الوثيقة ISO 5530-2:2025

This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE 1        This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6].

NOTE 2        For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27404:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — IoT security and privacy — Cybersecurity labelling framework for consumer IoT
ISO 15076-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Image technology colour management — Architecture, profile format and data structure — Part 1: Based on ICC.1:2022
ISO 16075-7:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Guidelines for treated wastewater use for irrigation projects — Part 7: Golf courses and other sports fields
ISO 15087:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Dental elevators